Канівська ЦРЛ: Наше місто та район наразі "чисті". Що далі - залежить від нас


Повернутись

Цікаве на цю тему:

За інформацією голови Черкаської ОДА Романа Боднара всього по Черкаській області на 17.04.2020 року 140 інфікованих коронавірусом. Наразі, в Каневі та Канівському районі хворих та підозрілих на коронавірусну інфекцію немає, інформує заступник головного лікаря Канівської ЦРЛ Сергій Назаренко.

"Рахується 1 позитивний випадок від 27.03 (він буде постійно в статистичній картині). Загалом, проведено 13 експрес-тестувань та відібрано 61 зразок для ПЛР-тестувань. Всі, крім одного (27.03) негативні. Таким чином, наше місто та район наразі "чисті".

В Канівській ЦРЛ хворі на грип, пневмонію, ГРВІ, поступають в окремі бокcи інфекційного відділення. Після отримання негативного висновку ПЛР переводяться до інших хворих або інших відділень.

Хвилює приїзд на Свята з інших областей, особливо, з Києва, де на сьогодні 705 випадків. Сподіваємось, люди усвідомлюють, що, при наявності симптоматики "застуди" найкраще використовувати самоізоляцію. Також, сподіваємось на те, що наше населення не дозволить ризикувати собою та здоров'ям і життям інших та не буде допускати масових зібрань. Одного носія хвороби досить, щоб заразити десяток людей. Всіх поздоровляю з Великднем, бажаю здоров'я та злагоди. Сподіваюсь, що наше місто та район залишатимуться "чистими"", - йдеться в повідомленні С.Назаренка. 

  Друк статті