Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта


Повернутись
Рішення Канівської міської ради
«Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева (в межах і за межами населених пунктів міста Канева та с. Яблунів)»

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення Канівської міської ради «Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева (в межах і за межами населених пунктів міста Канева та с. Яблунів)».

Розробник: відділ комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради.

Проект спрямований на впорядкування нормативного акта та уточнення видів діяльності відповідно до Класифікації видів цільового призначення земель, затвердженого наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548 та Класифікації видів економічної діяльності, прийнятих наказом Держспоживстандарту від 11.10.2010 № 457.

Мета проекту рішення: забезпечення ефективного використання земель територіальної громади; підвищення прозорості дій органів місцевого самоврядування шляхом встановлення чітких ставок орендної плати за землю; забезпечення відкритості, доступності інформації щодо об’єктивності  нарахування орендної плати за землю.

Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельний кодекс України, Закон України «Про оцінку землі», Класифікація видів цільового призначення земель, затвердженого наказом Державного комітету України із земельних ресурсів від 23.07.2010 № 548, Класифікація видів економічної діяльності, прийнятих наказом Держспоживстандарту від 11.10.2010 № 457.

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу буде розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua  

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі до відділу комунального майна та земельних ресурсів виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:

19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Шевченка, 11, тел. /04736/ 3-57-79, 3-55-24, на електронну адресу [email protected].  

Аналіз впливу регуляторного акту проекту рішення Канівської міської ради «Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева (в межах і за межами населених пунктів міста Канева та с. Яблунів)».

Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева (в межах і за межами населених пунктів міста Канева та с. Яблунів)».

Додаток до рішення Канівської міської ради: ставки орендної плати за користування земельними ділянками, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева (в межах і за межами населених пунктів міста Канева та с. Яблунів)».

  Друк статті