Усім нам – сильної віри: у себе, у свою країну, у своє майбутнє та ЗСУ, – вітання міського голови Ігоря Ренькаса з прийдешнім Новим роком


Повернутись

Добігає свого кінця 2023 рік, який був ще одним роком боротьби за наше існування, але наша ле країна вистояла. За це ми дякуємо українським захисникам та захисницям, які ціною свого життя і здоров’я щоденно виборють нашу незалежність та  майбутнє. Разом з тим ми вступаємо в 2024 рік з болем і надією в серці. З болем від втрат. І з надією на перемогу та мир.

 У цей новорічний час бажаю, щоб розкидані по світу українські родини возз’єдналися, щоб усі захисники повернулись живими додому. Бажаю, щоб у 2024 році у кожній домівці панували злагода, любов і щастя. Зичу витримки, сили духу, втілення у життя добрих задумів. І головне – перемоги, миру та процвітання нашій громаді у вільній Україні! Усім нам – щирої сильної віри: віри у себе, у свою країну, у своє майбутнє та ЗСУ! 

 Нехай попри страшні звістки, ці дні нагадують, що справжнє світло здолає пітьму. Це світло надії, любові, незламності, яке дає нам силу вистояти в найважчі часи.

 Щасливого та переможного Нового року, друзі! 

  Друк статті