Канівська громада без бюджету на 2024 рік: заплановані засідання сесії не відбулися знову


Повернутись

Заплановані на 22 грудня ц.р. засідання сесії Канівської міської ради вчергове не відбулися. Їх не відкрили, оскільки не зібрався кворум. Для участі у сесійних засіданнях зареєструвалися 10 депутатів.

Вже традиційно секретар міської ради Оксана П’яткова оголосила присутнім список відсутніх депутатів. За її словами, на сесію без поважних причин не з’явилися депутати: Віктор Хоменко, Олена Воюцька, Єлизавета Капітан, Сергій Ткаченко, Оксана Леонова, Володимир Коржов, Михайло Майстренко, Вадим Туливітер. Депутати  Олександр Коляда, Олена Радченко, Сергій Водянов, Анаталій Бортник, Іван Кононенко поінформували секретаріат міськради про причини відсутності.

– 28 раз ми збирали депутатів, щоб прийняти важливі для нашої громади рішення, але, на жаль, нас не чують. У цьому році ми вже не будемо збиратися, через те що фінансове управління буде напрацьовувати тимчасовий бюджет. Але не втрачаємо надію та з нового року плануватимемо нові засідання сесії для того, щоб розглянути усі необхідні для життєдіяльності громади питання. І все-таки прийняти головну програму – підтримки ЗСУ і врешті зробити ті кроки, щоб підтримати наших хлопців і дівчат, бо кожен день це чиєсь врятоване життя, – наголосила секретар Канівської міської ради Оксана П’яткова.

  Друк статті