22 грудня – День енергетика України. Вітаємо енергетиків Канева!


Повернутись

У це свято ми вітаємо справжніх героїв енергетичного фронту: працівників електростанцій, інженерів, ремонтників та допоміжний персонал, тих, що виробляють електроенергію і тих, що подають її споживачам. На ваших плечах зараз лежить велика відповідальність – допомогти втримати життя в тилу, поки ЗСУ боронять нашу землю на фронті.

Завдяки тому, що над відновленням енергомереж працюють щодня тисячі спеціалістів – енергетиків, критична інфраструктура, лікарні, школи та дитячі садки, продуктові магазини та банківські установи продовжують отримувати безперебійне живлення.

Українські енергетики пройшли найскладніший тест у своєму житті на підтримання життєдіяльності держави під час повномасштабної війни. Ворог не розуміє, що незламність українців побудована не на міфічних засадах, а на простих людських почуттях до близьких людей, до рідних міст та селищ, куди ви кожного дня подаєте електроенергію, завдяки чому життя в них не припиняється за будь яких складнощів.

Хай вас не покидає підтримка з боку суспільства, бажання якісно робити свою справу. Бережіть себе та своїх рідних, несіть світло своїх сердець до кожної української родини. Зі святом вас, незламні енергетики!

 

Канівський міський голова                                              Ігор Ренькас

  Друк статті