Начальник Канівського відділення поліції: більшість злочинів скоєно так званими «гастролерами»


Повернутись

Цікаве на цю тему:

В ході останнього засідання сесії Канівської міської ради, що відбулася у четвер, 20 лютого ц.р., депутати заслухали інформацію начальника Канівського відділення поліції Юрія Лугіна щодо криміногенної ситуації в Канівській ОТГ.

Керівник відділення наголосив, що на сьогодні 30% злочинів розкриваються за допомогою відеокамер та звернувся до депутатів з проханням сприяти заходам щодо забезпечення міста відеоспостережнням.

Наразі, за словами Юрія Лугіна, в Каневі встановлено 7 відеокамер.

- Цього недостатньо, оскільки останнім часом більшість злочинів скоєно так званими «гастролерами». Це заїжджі, немісцеві люди, - наголосив начальник відділення поліції. – Для встановлення та успішного проведення оперативно-пошукових заходів необхідно якісне відеоспостережння з визначенням номера автомобіля навіть в темний час доби. Вартість одного такого комплекста складає 25 тис.грн. Але це потрібно робити, бо це безпека наших громадян.

- Востаннє ми встановили відеоспостережння по вулиці Київській. Відтак, у нас залишається незакритим лише один виїзд – на Пекарі. Тут причину складають, власне, технічні перепони, а саме – відсутність якісного інтернету. Тому будемо облаштовувати відеоспостереження по вулиці Шевченка, в районі школи №6. Але роботу в цьому напрямі продовжуватимемо обов’язково, - сказав Канівський міський голова Ігор Ренькас.

  Друк статті