COVID-19: 261 особа перебуває на самоізоляції, 58 госпіталізовано та зафіксовано ще 1 летальний випадок


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Інформацію про стан захворюваності на коронавірус озвучили керівники медичних установ у ході останньої апаратної наради Канівського міського голови Ігоря Ренькаса з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та директорами комунальних підприємств міста, яка відбулася у п’ятницю, 2 квітня ц.р.

Так, директор Канівського Центру ПМСД Наталія Горьова зазначила, що станом на сьогодні всього на самоізоляції перебуває 261 особа з підтвердженим діагнозом COVID-19.

- За вчора на самоізоляцію потрапили ще 34 особи (22 міських жителя та 12 сільських), - повідомила Г.Горьова.

Головний лікар Канівської багатопрофільної лікарні Віра Шапошник поінформувала про кількість хворих, що перебувають на стаціонарному лікуванні.

- На сьогодні госпіталізовано 58 осіб, з них 7 - в реанімації, 12 – в терапевтичному відділенні, всі інші – в інфекційному. За вчора поступило 5 пацієнтів, - сказала вона.

Також зазначимо, вже дві доби поспіль у Каневі фіксуються летальні випадки внаслідок коронавірусної інфекції: 1 квітня ц.р. помер чоловік, 74 років (мав тяжку супутню патологію, поступив у лежачому стані), 2 квітня ц.р. померла жінка, 79 років (перебувала на лікуванні 2 тижні, мала супутні серцево-судинні хвороби).

Всього ж за березень за словами Віри Шапошник до лікарні поступило 97 хворих, а виписано лише 53, що вказує на негативну динаміку по захворюваності. На сьогодні інфекційне відділення вже повністю заповнене. Наразі хворих госпіталізують до терапевтичного відділення.

  Друк статті