По вулиці Енергетиків у Каневі будується модульна котельня


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Днями було укладено договір з підрядною організацією на проведення будівельних робіт – із облаштування модульної котельні за адресою вул.Енергетиків, 237 (район Сільгосптехніки).

У цьому районі розташовано три 2-поверхові житлові будинки (це близько 80 абонентів), до яких транспортується теплова енергія із значними втратами.  

- Розглядалися різні варіанти, як наблизити до споживача джерело тепла та мінімізувати втрати теплоенергії під час її транспортування, - говорить директор КП «Теплові мережі» Василь Коломієць.

Відтак, було розроблено проектно-кошторисну документацію на будівництво в цьому районі модульної котельні, проведено її державну експертизу, і, власне, сам тендер. Його відповідно до законодавства виграла компанія «Укрінтерн» (м.Біла Церква).

Фінансуватиметься будівництво з міського бюджету. Загальна вартість об’єкту складає 2,8 млн.грн. Система «Prozorro» дала змогу ще й заощадити 400 тис.грн. бюджетних коштів, оскільки попередня вартість, яка виносилася на тендер, - 3,1 млн.грн.

Модульна котельня має бути ефективною в управлінні, вона автоматична і не потребуватиме постійного нагляду. Подібна в Каневі використовується в санаторній школі-інтернаті.

Завершення будівельних та пусконалагоджувальних робіт має відбутися до початку опалювального періоду, який традиційно розпочинається у середині жовтня.

  Друк статті