Оголошується конкурс з відбору виконавців послуг з виконання робіт із землеустрою на земельні ділянки розташовані в м. Каневі Черкаської області, по яким пропонується здійснити продаж права власності на земельних торгах


Повернутись

Цікаве на цю тему:

  1. Мета проведення конкурсу: Підготовка лотів до продажу права власності через аукціон.

  2. Дані про земельну ділянку:

вул. Енергетиків (районі будинку № 42) в м. Каневі, орієнтовною площею 80 кв. м, для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

  1. Умови конкурсу:

Претендентам на участь у конкурсі потрібно подати до конкурсної комісії документи відповідно до Порядку закупівлі послуг з виконання робіт із землеустрою, оцінки земель та визначення виконавця земельних торгів на конкурентних засадах затвердженого наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 25.09.2012 № 579.

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка „На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою” із зазначенням об’єкта та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендента подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартості виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов`язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Докладніше про умови конкурсу - читати

  Друк статті