Канівський міський голова з робочим візитом відвідав село Яблунів


Повернутись

У четвер, 15 березня ц.р., Канівський міський голова Ігор Ренькас у рамках робочої поїздки відвідав село Яблунів, що входить до складу Канівської об’єднаної територіальної громади.

Разом із в.о. старости села Віктором Огородніком, керівниками комунальних підприємств міста та представниками структурних підрозділів виконавчого комітету міський голова оглянув об’єкти інфраструктури населеного пункту, зокрема, Яблунівський навчально-виховний комплекс, ФАП, сільську раду та зруйнований будинок культури.

У ході візиту І.Ренькас доручив комунальникам налагодити  водопостачання в дитсадок. Також обговорилися перспективи будівництва для школярів теплого туалету.

Окрім того, ознайомились з проблемами водопостачання яблунівців і поставлено завдання щодо їх вирішення. 

Директору КП «Місто» Дмитру Шайдарову Ігор Ренькас доручив системне обслуговування вуличного освітлення Яблунева. Також було визначено обсяги робіт по обрізці дерев впродовж ліній електропередач.

В.о. старости В.Огороднік озвучив про необхідність проведення поточного ремонту покриття вулиць села, а також будівництво сполучення від села до капітальної дороги, що веде до об’єктів ПрАТ «Миронівська птахофабрика».

- Це значно скоротить шлях рейсового автобусу з Канева до села, - наголосив В.Огороднік.   

Окрім того, відповідним структурам було поставлено завдання відновити до Дня Перемоги у Другій Світовій війні стели з іменами загиблих односельців.

  Друк статті