Канівська футбольна команда ФК «Канів-Миронівська птахофабрика» завершила сезон 2017 року


Повернутись

Підсумки футбольного сезону, який нещодавно завершився, підводить головний тренер команди  Михайло Варварський.

- Виступ нашої команди в Першості Черкаської області серед команд першої ліги назвати успішним не можна, команда посіла лише восьме місце в своїй групі. Тож хочу від усієї команди і від себе особисто вибачитися перед нашими вболівальниками за такий результат. З іншого боку, задача перемагати понад усе перед командою і не стояла. Це було просто не реально, для цього не було ні фінансових можливостей, ні кадрових ресурсів. Натомість, першочерговим завданням на сезон було створення конкурентоспроможної команди, здатної вирішувати серйозні турнірні завдання в майбутньому. Тож, не маючи достатніх фінансових ресурсів, ми зосередились на налагодженні науково - обґрунтованому навчально-тренувальному процесі, укріпленні матеріальної база, пошуку молодих перспективних гравців, здатних підсилити команду. В певній мірі, дещо нам все-таки вдалося досягти. На сьогоднішній день, футболісти тренуються сучасними, якісними футбольними м’ячами, до кінця року плануємо придбати нову футбольну форму. До команди запрошено чотирьох молодих перспективних гравців, ще п’ять юних вихованців канівської ДЮСШ, тренуються разом з командою. Сподіваємося, що в наступному сезоні наша молодь сприятиме досягненню позитивного результату та успішній грі нашої команди.

Підводячи підсумки сезону, хочу подякувати всім футболістам нашої команди, за їхню працю, а це близько 120 тренувань та 20 матчів за сезон,за терпіння та витримку, за стійкість характеру. Невдачі та розчарування, які спіткали гравців, не похитнули їхньої віри в себе, а лише спонукали до ще більшої самовіддачі під час навчально – тренувального процесу та календарних матчів.

З особливими словами вдячності хочеться звернутися до наших партнерів і спонсорів.

Висловлюємо величезну подяку за фінансову підтримку виконавчому комітету Канівської міської ради та особисто Канівському міському голові Ренькасу Ігорю Олександровичу.

Підприємству ПрАТ «Миронівська птахофабрика»  та його директору Хворостяній Ользі Миколаївні. Тут все дуже просто, не було б вашого розуміння і доброї волі, не було б і команди в м. Каневі.

Висловлюємо подяку за підтримку та співпрацю підприємству ТОВ «М+М» і особисто його керівникам: Міхновському Івану Михайловичу та Маланчеву Євгену Станіславовичу.

Нашому генеральному перевізнику, приватному підприємцю Кононенку Віктору Володимировичу, директору КП «Міський стадіон» Гурі Сергію Івановичу та приватному підприємцю Конюші Максиму, який на протязі усього року забезпечував команду якісною питною водою.

І звичайно ж респект нашим вболівальникам. Ви – найкращі! Жодна команда в області (в нашій групі) не збирає на стадіоні таку кількість своїх вболівальників. Ви підтримуєте нас, не зважаючи ні на що. Ми в боргу перед вами і зробимо все, щоб якомога більше радувати вас своєю грою та своїми результатами.

  Друк статті