-9.3°C few cloudsКанів, Україна
Повернутись

Новини за 2017-11-10

Автори проектів Громадського бюджету розповідають про свої ідеї та закликають голосувати

🕔10 листопада 2017, 15:51 До завершення терміну голосування за проекти Громадського бюджету-2018 - лічені дні. Утім, жителі Канева, котрі ще не визначилися, які з проектів підтримати, ще мають шанс. Для цього автори проектів навіть підготували спеціальні відеоролики, в яких розповідають про свої ідеї. 
Читати

Учні Канівської школи №6 зустрілися із перекладачем книги «Володар перснів» Дж. Р. Р. Толкіна

🕔10 листопада 2017, 09:29 Днями у рамках нового проекту «Майстри сучасного перекладу» учні Канівської спеціалізованої школи №6 з поглибленим вивченням іноземних мов мали зустріч з українським перекладачем сучасності, вихідцем із Черкащини Олександром Мокровольським.
Читати

У День української писемності та мови канівці писали радіодиктант

🕔10 листопада 2017, 09:03 У четвер, 9 листопада ц.р., Україна відзначала День української писемності та мови. Традиційно цього дня Українське радіо проводить акцію написання Всеукраїнського радіодиктанту національної єдності. Канівці також мали змогу долучилися до акції й взяти участь у написанні диктанту.
Читати

Міський голова отримав подяку від головного управління Пенсійного фонду України Черкаської області

🕔10 листопада 2017, 09:00 У четвер, 9 листопада ц.р., Канів відвідала начальник головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Світлана Зінник.
Читати