Міський голова отримав подяку від головного управління Пенсійного фонду України Черкаської області


Повернутись

У четвер, 9 листопада ц.р., Канів відвідала начальник головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Світлана Зінник.

Відповідно до графіку вона особисто проводила виїзний прийом громадян у Канівському об'єднаному управлінні Пенсійного фонду України Черкаської області.

Користуючись нагодою, керівник головного управління Пенсійного фонду України на Черкащині зустрілася із Канівським міським головою Ігорем Ренькасом та вручила йому подяку за співпрацю та постійну підтримку органів Пенсійного фонду України Черкаської області.

- Завдяки Вашій допомозі створено комфортні умови обслуговування пенсіонерів міста та району, що дозволяє поліпшити якість надання пенсійних послуг, забезпечити реалізацію державної політики у сфері пенсійного забезпечення, - зауважила С.Зінник.

Нагадаємо, в ході проведення ремонтів доріг цього року було покладено нове асфальтове покриття та благоустроєно прилеглу територію поблизу Канівського об’єднаного управління Пенсійного фонду, що розташоване за адресою 206-ї дивізії, 10а – дитсадок «Садко».

Начальник управління Олег Вербук також долучився до слів вдячності і висловив сподівання, що на цьому заходи з благоустрою та поліпшення умов як для працівників, так і для відвідувачів Канівського об’єднаного управління Пенсійного фонду, не завершаться.

  Друк статті