Канівці у складі збірної України - переможці Кубку Світу з годзю-рю карате та рюкю кобудо


Повернутись

Протягом 6-8 липня ц.р. в м.Одеса проходив Кубок Світу з годзю-рю карате та рюкю кобудо, на якому 700 спортсменів з 15-ти країн світу відчайдушно змагалися за омріяну перемогу.

На урочистому відкритті представники різних країн світу гордо крокували, розправивши над головою свої прапори. Українська збірна здобула неоціненний досвід, змагаючись з спортсменами із Азербайджану, Вірменії, Грузії, Таджикистану, Казахстану, Латвії, Придніпровської Молдовської республіки, Індії, Словаччини, Молдови, Росії, Румунії, Білорусії, Ірану та Японії.

Учасники від 6 до 18+ років мали змогу виступити в таких категоріях: ката годзю-рю; ката ренгокай; ката командне; ката-кобудо; шобу-куміте; шобу командне; ірікумі – дзю; ірікумі-го.

На  п’яти татамі розгорнулася справжня запекла боротьба,  де кращі з кращих демонстрували неабияку майстерність та індивідуальний характер виступів, притаманний своїй країні.

Українська збірна, до складу якої входять спортсмени з м. Черкас та Черкаської області, в тому числі й з Канева, показали високий рівень підготовки завдяки постійним тренуванням та особливому підходу тренерів: Мельника А.О., Щербини В.Ю., Пітенко С.А.,  Бараболіна А.С. і Маланчева С.В. Майже кожен виступ спортсмена підіймав його на бажаний п'єдестал пошани.

Під керівництвом тренера Антона Бараболіна м.Канів представляли спортсмени, які показали всю свою майстерність, наполегливість, характер і отримали перемогу в розділі ірікумі-го, а саме:

  • категорія 8-9 років: Сімонов Олександр 2 місце; Вшивков Сергій - 4 місце;

  • категорія 14-15 років: Павелко Лев - 2 місце.

В загальній кількості у спортивну скарбничку спортсмени Черкаської області додали 10 золотих, 9 срібних і 4 бронзових медалі.

За результатами змагань золотим призером Кубку Світу стала збірна України, срібним призером - збірна Казахстану; бронзу вибороли спортсмени Азейбарджану.

Батьки й вихованці спортивної секції висловлюють вдячність тренерам  -  Бараболіну А.С. і Маланчеву С.В. за  підготовку спортсменів, а також відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Канівської міської ради за  підтримку та співпрацю.

  Друк статті