Кандидатуру директора «Івазара» висувають на «Заслуженого працівника фізичної культури і спорту України»


Повернутись

У середу, 16 травня ц.р., члени виконавчого комітету ухвалили рішення «Про висунення кандидатури Іванова О.В. на присвоєння почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури та спорту України».

Трудову діяльність О.Іванов розпочав у 1975 році. Свого часу очолював стадіон «Магніт», працював тренером-викладачем в ДЮСШ «Зеніт», «Спартак».

Останні 17 років Олександр Іванов – директор громадської організації фізкультурно-спортивний клуб «Івазар». За час існування спортсмени клубу взяли участь у більше ніж тисячі заходів міського, обласного, всеукраїнського та міжнародного рівнів. Багато спортсменів клубу «Івазар» ставало чемпіонами області, України та міжнародних змагань.

Вихованці «Івазару» неодноразово гідно представляли Канів та Україну на міжнародному рівні у містах Фірзен, Дортмунд (Німеччина), Члухів, Хелмно (Польща), Кобрин (Білорусь), Виру (Естонія).

На сьогодні у клубі займається 250 дітей міста, клуб нагороджений Почесною відзнакою Канівського міського голови «За заслуги перед містом Канів».

О.Іванов пропагує спортивний образ життя. Користується повагою й авторитетом серед колег, учнів, батьків. За високі показники в роботі Олександру Васильовичу неодноразово оголошувались подяки управління фізичної культури і спорту Черкаської ОДА. Також нагороджений заохочувальною відзнакою Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту «Почесний працівник фізичної культури та спорту».

  Друк статті