У Каневі можуть відключити опалення. Влада вживає заходи


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Є ймовірність, що в п’ятницю, 30 березня ц.р.,  у Каневі зупинять роботу котелень. Про це в ході останнього засідання сесії міської ради 29 квітня ц.р. повідомив директор КП «Теплові мережі» Василь Коломієць.

- Мені повідомили, що завтра о 9-й годині ранку відключають наші котельні, - повідомив керівник комунального підприємства. - Допіру ми із міським головою зверталися у «Нафтогаз України» щодо продовження опалення хоча б до 1 квітня і вже навіть підготували відповідну угоду. Однак відповіді досі немає.

Депутати занепокоїлись, як будуть обігріватися приміщення, зокрема, лікарні та дитячих садків.

Відтак, було ухвалено рішення звернутися до Прем’єр-Міністра України Володимира Гройсмана і голови правління НАК «Нафтогаз України» Андрія Коболєва з проханням вплинути на ситуацію, що склалася, та надати можливість отримати природний газ.

«Нетипові погодні умови березня поточного року привели до використання природного газу на центральній котельні Канева в кількості, що перевищує номінацію, виділену НАК «Нафтогаз України» на третю декаду місяця. Спроба укласти додаткову угоду на поставку газу станом на 14 годину 29 березня є безрезультатною.

Централізоване опалення в Каневі в дев’яносто відсотках бюджетних організацій (школи, дитячі садки, заклади медицини тощо) та дев’яносто п’яти відсотків осель мешканців багатоповерхівок. Зупинення опалення приведе до соціальної напруги, значної кількості захворювань дітей дошкільного віку і, як результат, до акцій протесту.

Просимо Вас вплинути на ситуацію та надати можливість отримання природного газу принаймні на 1 декаду квітня», - йдеться у тексті звернення.

  Друк статті