Засоби індивідуального захисту канівським медикам передав Генерал Олександр Кузьмук


Повернутись

2000 масок, 50 захисних окулярів та 1000 пар рукавичок - Канівська ЦРЛ отримала черговий "подарунок" у вигляді засобів індивідуального захисту для боротьби зі світовою пандемією, викликаною вірусом COVID-19.

Цього разу допомогу лікарям Канева передав Генерал армії України, колишній міністр оборони України, народний депутат 4-го, 6-го, 7-го скликань Олександр Кузьмук.

Політик і військовий неодноразово допомагав нашому місту, зокрема, сприяв зарибленню Дніпра в Каневі, відкриттю Канівського музею військової техніки під відкритим небом, брав участь у заходах до Дня Перемоги тощо.

Прикметно, що саме сьогодні, 17 квітня ц.р., Олександр Кузьмук відзначає свій день народження. Йому виповнюється 66 років.

- День народження у Олександра Івановича, а подарунки отримує Канів, - відзначає Канівський міський голова Ігор Ренькас. - Від усіх лікарів нашої лікарні, від усієї канівської громади висловлюємо щиросердечну вдячність Олександру Кузьмуку за допомогу в боротьбі з коронавірусом та вітаємо його з днем народження. Бажаємо міцного здоров'я, невтомної енергії і сил.

  Друк статті