Запрошуємо взяти участь у Міжнародному туристичному тижні в Одесі


Повернутись

Керівникам органів виконавчої влади,
Керівникам органів місцевого самоврядування

 За даними Всесвітньої туристичної організації (UNWTO) 2017 рік проголошено Міжнародним роком сталого розвитку туризму. Туризм міцно зайняв своє важливе місце в житті сучасного суспільства і Одеса - не виняток.

 З 20 по 29 квітня 2017 року в Одесі пройде Міжнародний туристичний тиждень. Даний захід спрямовано на створення міжрегіональних та міжнародних зв'язків у сфері туризму, розвиток туристичної інфраструктури і збільшення туристичного потоку в Україну.

До участі в заходах запрошені національні представництва іноземних держав, туроператори, турагентства, авіакомпанії, готелі, санаторії, пансіонати, дитячі оздоровчі установи, розважальні центри, представники органів влади України та інших країн світу, які працюють в сфері туризму.

 Запрошуємо до участі в Міжнародному туристичному тижні та просимо поінформувати представників туристичного бізнесу та громадськість вашого міста/регіону про зазначений захід.

 Інформація щодо заходів, проведення яких заплановане в рамках проведення Міжнародного туристичного тижня в м. Одесі додається.

  Друк статті