Про приведення у відповідність регульованого тарифу на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, № 2, № 4, № 5 в м. Канів


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Від 18.04. 2018 № 116

 

Про приведення у відповідність  регульованого тарифу на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, № 2, № 4, № 5 в м. Канів

Відповідно до статті 28 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", статті 10 Закону України "Про автомобільний транспорт", Наказу Міністерства транспорту та зв’язку від 17.11.2009  №1175  "Про затвердження методики розрахунків тарифу на послуги пасажирського автомобільного транспорту", Наказу від 08.01.2013 № 4 Міністерства Інфраструктури України "Про внесення змін до методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту", на підставі звернення ТОВ "М+М" від 21.03.2018 № 77 та розрахунку, поданого ТОВ "М+М" з метою встановлення тарифу, рівень якого відповідає економічно обгрунтованим витратам в зв’язку з підвищенням більше ніж на 10% ціни на паливо в 2018 порівнюючи з 2017  роком, виконавчий комітет Канівської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Привести у відповідність регульований тариф на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, № 2, № 4, № 5 в м. Канів, затвердити та ввести з 02.05.2018 року вартість проїзду на міських автобусних маршрутах загального користування в розмірі  5 грн. 00 коп. з одного пасажира за одну поїздку.

  2. Рішення виконавчого комітету від 01.08.2017 №222 «Про приведення у відповідність регульованого тарифу на міських автобусних маршрутах № 1, № 2, № 4, № 5 в м. Канів» вважати таким, що втратило чинність.

  3. Фінансовому управлінню (Карпушенко Г. Г.), управлінню соціального захисту населення (Пилипенку А. Г.) внести зміни до договорів на перевезення пільгових категорій населення.

  4. ТОВ "М+М" (Маланчев Є. С.) розмістити копію даного рішення в кожній одиниці рухомого складу для ознайомлення пасажирів.

  5. Начальнику управління ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради (Кучі В. В.) інформувати громадскість про зміни тарифу в засобах масової інформації та на офіційному сайті Канівської міської ради.

  6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на виконуючого обов’язки керуючого справами Святелика В. І.

 

Міський голова                                                                                           І. О. Ренькас

Виконуючий обов’язки керуючого справами                                          В. І. Святелик

ПОГОДЖЕНО :

Начальник УСЗН                                                                                         А. Г. Пилипенко

Начальник фінансового управління                                                          Г. Г. Карпушенко

Начальник управління ЖКГ та екології                                                  В. В. Куча

Начальник юридичного відділу                                                                  Н. О. Лісова

  Друк статті