Цікаве на цю тему:

від 14.06.2017 № 342-р "Про проведення громадських слухань"

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись п.п.12,13 Положення про проведення громадських слухань в м. Канів, затвердженого рішенням Канівської міської ради від 30.03.2010 № 17-73 «Про Положення про проведення громадських слухань в м. Канів»: 

  1. Провести 01.07.2017 громадські слухання з порядком денним:

1) Про улаштування модульної котельні на твердому паливі для опалення трьох житлових будинків розташованих по вулиці Енергетиків 237, 239, 241.

- Місце проведення – приміщення ДНЗ «Канівське ВПУ» (вул. Енергетиків, 143).

- Час проведення – 10 год.00 хв., початок реєстрації учасників з 09 год. 30 хв. 

  1. Виконуючому обов’язки керуючого справами виконавчого комітету міської ради - СВЯТЕЛИКУ Володимиру Івановичу, начальнику управління ЖКГ та екології - КУЧІ Віктору Васильовичу, начальнику відділу з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності – СТАДНИК Тетяні Петрівні, начальнику відділу муніципального контролю та екології – БРЕНЮКУ Олександру Анатолійовичу, головному спеціалісту відділу з питань ЖКГ, інфраструктури та енергоефективності – БАЛАНУ Дмитру Володимировичу, вважати суботу 01.07.2017 робочим днем. 
  1. Начальнику управління ЖКГ та екології виконавчого комітету міської ради Кучі В. В. забезпечити проведення реєстрації учасників громадських слухань та ведення протоколу силами працівників управління. 
  1. Начальнику відділу організаційно – кадрової та інформаційної політики Ткаченку С.В. забезпечити оприлюднення оголошення про проведення громадських слухань в Канівському ілюстрованому тижневику «Дніпрова Зірка». 
  1. Впродовж 90 календарних днів надати Ренькасу І. О., Святелику В. І., Кучі В. В., Стадник Т. П., Бренюку О. А., Балану Д. В. додатковий день відпочинку за роботу у вихідний день 01.07.2017. 
  1. Контроль за виконанням розпорядження покласти на виконуючого обов'язки керуючого справами Святелика В. І.  

Міський голова                                                                              І. О. Ренькас 

Виконуючий обов’язки керуючого справами              В. І. Святелик 

Стадник 32234

  Друк статті