Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту: „Про тарифи на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Каневі ”


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Проект регуляторного акту передбачає затвердження/встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті. Для розгляду та прийняття відповідного регуляторного акту просимо споживачів послуги взяти активну участь у процесі обговорення проекту рішення виконкому «Про тарифи на міських автобусних маршрутах загального користування в м. Каневі».

Відповідно до Наказу Міністерства транспорту та звязку України від 17.11.2009 № 1175 "Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту" з змінами та доповненнями ТОВ "М+М" звернулося до виконавчого комітету з пропозицією підняття тарифу на проїзд одного пасажира з 3 грн. 50 коп. на 4 грн. 00 коп., та надало розрахунок тарифу на 2017 рік на перевезення пасажирів в автобусах загального користування в м. Канів на маршрутах № 1, № 2, № 4, № 5 які обслуговує ТОВ "М+М" в звязку з зміною головного чинника для перегляду рівня тарифу в разі зміни вартості палива більше ніж на 10 %.

Проект рішення та відповідний аналіз регуляторного впливу до проекту буде розміщено в мережі «Інтернет» (сайт http://kaniv-rada.gov.ua). Зауваження та пропозиції просимо надавати в письмовій формі протягом місяця з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу за адресою м. Канів, вул. О. Кошового, 3 (виконавчий комітет Канівської міської ради) та м. Канів, вул.. О.Кошового, 2 (третій поверх управління житлово-комунального господарства та екології виконавчого комітету Канівської міської ради).

 

 

Міський голова                                                                    І. О. Ренькас

 

Куча 3-22-34

  Друк статті