Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади


Повернутись

Цікаве на цю тему:

 

від  29.01.2020 №  55 - к "Про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади"

Відповідно до вимог статті 10 Закону України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови Кабінету Міністрів України від 15.02.2002 року № 169 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», керуючись наказом Національного агентства України з питань державної служби від 7 листопада 2019 року N 203-19 «Про затвердження Типових професійно-кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування»:

  1. Оголосити конкурс на заміщення вакантної посади провідного спеціаліста відділу ведення державного реєстру виборців виконавчого комітету Канівської міської ради;

Кваліфікаційні вимоги:

  • Вища освіта не нижче ступеня бакалавра;
  • Вільне володіння державною мовою;
  • Без вимог до стажу роботи;
  • Знання Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну службу», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції»;
  1. Відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи виконавчого комітету (Ткаченко С. В.) оприлюднити повідомлення про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади на офіційному сайті Канівської міської ради.
  2. Секретарю конкурсної комісії виконавчого комітету Канівської міської ради Ткаченку С. В., для проведення відбору кандидатів на заміщення вакантної посади забезпечити прийом кадрових документів від претендентів протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення про оголошення конкурсу на офіційному сайті міської ради.
  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Канівської міської ради Святелика В. І.

Міський голова                                                                                  Ігор РЕНЬКАС

Керуючий справами                                                                          Володимир СВЯТЕЛИК

 

 

  Друк статті