Шановні співвласники багатоквартирного будинку по вулиці Героїв Дніпра, 45!


Повернутись

Цікаве на цю тему:

В зв’язку з необхідністю укладання нового типового договору затвердженого ПКМ №712 від 05.09.2018 та відповідно до процедури передбаченої законом України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» КП «ЖЕК» провело 18.09.2019 року збори та опитування мешканців багатоквартирного будинку.

За підсумками зборів та письмового опитування рішення щодо однієї із основних умов договору, а саме переліку періодичності та вартості робіт – рішення не прийнято (Рішення вважається прийнятим, якщо за нього проголосували власники квартир та нежитлових приміщень, площа яких разом перевищує 75 відсотків загальної площі всіх квартир та нежитлових приміщень багатоквартирного будинку). Укласти новий типовий договір між Вами та КП «ЖЕК» не має законних підстав.

КП «ЖЕК» виконувати умови попереднього договору № 76 від 29.03.2017 року не має законних підстав та доводить до Вашого відому про припинення дії Договору № 76 від 29.03.2017 року з 15 грудня 2019 року (КП «ЖЕК» - ПОСЛУГИ НЕ НАДАВАТИМЕ!).

З 15 грудня 2019 року будуть розторгнуті договори між КП «ЖЕК» та:

- Канівським РЕМомна поставку електричної енергії до місць загального користування та ліфтів;

- ПАТ «Черкасигаз» на здійснення технічних заходів, необхідних для забезпечення розподілу природного газу споживачам.

ДО 15 ГРУДНЯ 2019 РОКУ ВАМ НЕОБХІДНО ВИРІШИТИ ПОРЯДОК УПРАВЛІННЯ ТА УТРИМАННЯ ВАШОГО БУДИНКУ у відповідності до вимог закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку».

 

Адміністрація КП «ЖЕК»

  Друк статті