Про організацію та проведення святкових заходів з нагоди Дня матері у м. Канів


Повернутись

Цікаве на цю тему:

від  24.04.2019  №  165-р "Про організацію та проведення святкових заходів з  нагоди Дня матері у м. Канів"

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні», на виконання рішення Канівської міської ради від   24.01.2019   №  14-25 «Про затвердження в новій редакції Програми розвитку культури Канівської об’єднаної територіальної громади Черкаської області на 2016-2020 роки» та з нагоди свята Дня матері:

  1. Затвердити склад організаційного комітету з підготовки та проведення  заходів з нагоди Дня матері 11.05.2019  згідно з додатком 1.
  1. Міському відділу культури (Труфанова О. Г.) організувати і провести заходи з нагоди Дня матері 11.05.2019 на кіно-концертному майданчику ім. Ю. Іллєнка (набережна р.Дніпро) :
  • 19-30 -  святковий концерт за участі колективів міського Будинку культури, вихованців Канівського центру культури і мистецтв та дитячий ансамбль «Чепурушки» дитячої школи мистецтв; 
  • 20-30 – показ документального фільму «Серце мами Гонгадзе».
  1. Директору КП «Місто» Шайдарову Д.О. забезпечити створення належних санітарних умов в місці проведення заходів біля кіно-концертному майданчику ім. Ю. Іллєнка та дрова для приготування святкового кулішу.
  2. Начальнику Канівського відділення поліції Золотоніського відділу Головного управлінняв в Черкаській області Лугіну Ю. В. забезпечити охорону громадського порядку під час проведення  масових заходів на набережній р. Дніпро.
  3. Начальнику      відділу      організаційно-кадрової та   інформаційної роботи  апарату виконавчого комітету Ткаченку С. В.  звернутися  до Черкаського центру  екстреної медичної допомоги  щодо  забезпечення  чергування працівника медичної допомоги та Канівського відділення поліції Золотоніського відділу Головного управління щодо охорони громадського порядку на  час заходів до Дня матері 11.05.2019 з 19.00 до 22.30, інформувати структурні підрозділи виконавчого комітету Канівської міської ради, установи, підприємства та громадськість  міста щодо запланованих заходів та організувати їх висвітлення у засобах масової інформації.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Матінову Н. А. та міський відділ культури.

 

Міський  голова                                                                                             І. О. Ренькас

Труфанова

 

Склад організаційного комітету

з підготовки та проведення заходів з нагоди Дня матері 11.05.2019 у м.Каневі

 

Матінова Н.А.

заступник міського голови, голова організаційного комітету

Труфанова О.Г.

начальник відділу культури, заступник голови організаційного комітету

Прудка К.Г.

 

головний спеціаліст відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи апарату міськвиконкому,  секретар організаційного комітету

 

Члени організаційного комітету:

 

 

 

Вашкевич В.І.

-

виконуючий обов’язки директора міського будинку культури

Гамалій Ю.А.

  - 

депутат міської ради (за згодою)

Жорнова О.О.

-

начальник управління економічного розвитку

Лебедєва Л.І.

-

начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту

Лугін Ю.В.                           

-

начальник Канівського відділення поліції Золотоніського відділу Головного управління в Черкаській області (за згодою)

Салтикова Л.В.

-

директор Канівської дитячої школи мистецтв

Ткаченко С.В.

    -

начальник відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи апарату міськвиконкому 

Шайдаров Д.О.

-

директор КП «Місто»

 

 

 

  Друк статті