Про відзначення у Каневі Дня захисника України та Дня українського козацтва


Повернутись

Цікаве на цю тему:

 Від 02.10.2018  № 359-р

 

Про відзначення у Каневі

Дня захисника України та

Дня українського козацтва

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування  в Україні»,  на виконання   рішень Канівської міської ради: від 24.12.2015 № 1-40 «Про міську Програму розвитку культури м. Канева на 2016 – 2020 рр.», від 22.02.2018 №10-33 «Про Програму національно-патріотичного виховання молоді м.Канева на 2018-2020 роки в новій редакції», та з метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу, посилення суспільної думки та турботи про захисників рідної землі, збереження та розвитку національних військових традицій:

  1. Затвердити організаційний комітет з підготовки та проведення Дня захисника України та Дня українського козацтва згідно з додатком 1.

  2. Затвердити заходи по відзначенню в м. Канів Дня захисника України та Дня українського козацтва ( далі Заходи) згідно з додатком 2.

  3. Заступнику міського голови Матіновій Н.А., керівникам управлінь та відділів задіяних у проведенні заходів, забезпечити їх організацію.

  4. Начальнику    відділу культури Труфановій О.Г. звернутися до настоятелів церков м. Канева провести молебні за захисниками України та панахиди за загиблими.

  5. Директору     міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Яворській В.Є. організувати  зустрічі для учасників АТО з військовим психологом Андрієм Козінчуком та з військовим капеланом Лорою Когут для матерів та дружин учасників АТО 10.10.2018 об 11:00 в МЦСССДМ та оформити фотовиставку «Мій батько – захисник України» в фойє міського будинку  культури 12.10.2018 за підсумками міського фотоконкурсу.

  6. Виконуючому обов’язки керуючого справами Святелику В.І. забезпечити автотранспорт для перевезення учасників АТО на покладання квітів до   могил А.Петрушенка, А.Чупилки, О. Перцева, С. Кобченко – загиблих воїнів АТО на Сході України.

  7. Начальнику відділу освіти Голді Н.А організувати та провести в загальноосвітніх школах міста:

  • . Зустрічі з учасниками АТО.

  • . Оформлення "Куточків слави", присвячених героям АТО.

  • . Огляд-конкурс патріотичної пісні (у закладах загальної середньої освіти).

  • . Акцію "Лист захиснику" та"Малюнок захиснику".

  1. Начальнику відділу освіти Голді Н.А, рекомендувати директорам: Канівського коледжу культури і мистецтв (Тихомир В.П.), Державного      навчального      закладу «Канівське вище професійне училище» (Волощенко О.В.) залучити учнівську та студентську молодь до участі в Заходах згідно з додатком 2.

  2. Директору Канівського коледжу культури і мистецтв Тихомиру В.П. забезпечити фотозйомку заходів, які відбудуться 12.10.2018 о 14.30, в міському будинку культури та 14.10.2018 о 10.00, які відбудуться біля пам’ятного знаку Івану Підкові.

  3. Начальнику Канівського відділення поліції Золотоніського відділу Головного управління Лугіну Ю.В. забезпечити охорону громадського порядку під час проведення Заходів  та супровід пішої ходи учасників АТО від пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні до пам’ятного знаку захисникам України 12.09.2018 з 13.45.

  4. Директору КП «Місто» Шайдарову Д.О. провести благоустрій міста та створити належні санітарні умови в місцях проведення заходів (Меморіал Слави, пам’ятні знаки Героям Небесної Сотні,Захисникам України, Івану Підкові, місць поховань воїнів АТО, козацьких поховань, поховань загиблих у роки ІІ світової війни) та після їх завершення.

  5. Начальнику відділу культури Труфановій О.Г. звернутися  до Черкаського центру  екстреної медичної допомоги  щодо  забезпечення  чергування працівника медичної допомоги  під час проведення заходів.

  6. Виконуючій обов’язки начальника відділу організаційно - кадрової та   інформаційної роботи апарату міськвиконкому Прудкій К.Г. інформувати громадськість міста та організувати висвітлення у     засобах масової інформації     заходів що відбудуться до  Дня захисника України та Дня українського козацтва та по їх завершенню.   

  7. Фінансовому  управлінню виконавчого комітету міської ради (Карпушенко Г.Г.) профінансувати міський відділ культури за рахунок коштів на проведення загальноміських заходів згідно з додатком 3.

  8. Відділу бухгалтерського обліку міськвиконкому (Шишка В.А.) забезпечити фінансування заходів згідно з додатком 4.

  9. Працівникам (згідно з додатку 5) задіяним в проведенні Заходів,  надати додаткові дні відпочинку до 01.12.2018.

  10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Матінову Н.А.

 

Виконуючий обов’язки міського голови                                                                             С.С.Ткаченко

 

Труфанова

33044

  Друк статті