Щодо сприяння в організації проведення представниками проекту USAID дводенного тренінгу «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього»


Повернутись

Цікаве на цю тему:

від 18.07.2018 № 272-р "Щодо сприяння в організації проведення представниками проекту USAID дводенного тренінгу «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього»"

Відповідно до ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на підставі, з метою сприяння в організації проведення представниками проекту USAID 30-31 липня 2018 року дводенного тренінгу «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього»:

  1. Директору Комунального підприємства «Авто-Ріка» Припіяло Б. І. надати 30-31 липня 2018 року приміщення на ІІ поверсі туристичного комплексу «Авто-Ріка» для проведення дводенного тренінгу «Фінансова обізнаність для впевненого майбутнього» для осіб з числа малозабезпечених громадян, членів багатодітних родин, внутрішньо-переміщених осіб, учасників АТО та членів їхніх родин, одиноких батьків, людей з інвалідністю, безробітних, тощо. Забезпечити безбар’єрний доступ та належний санітарний стан приміщення.
  2. Начальнику відділу організаційно-кадрової роботи апарату виконавчого комітету Канівської міської ради Ткаченку С. В. оприлюднити оголошення про проведення тренінгу у місцевих засобах масової інформації та забезпечити технічну можливість показу мультимедійної презентації.
  3. Директору Канівського міськрайонного центру зайнятості Коломієць Н. І., директору Канівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Яворській В. Є. забезпечити підбір та комплектацію групи (20 осіб), що належать до цільової аудиторії: малозабезпечені, багатодітні, внутрішньо-переміщені особи, учасники АТО та члени їх родин, одинокі батьки, люди з інвалідністю, безробітні.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Матінову Н. А.

 

Міський голова                                                                                               І. О. Ренькас

Виконуючий обовʼязки керуючого справами                                В. І. Святелик

 

  Друк статті