Про заборону торгівлі продовольчими товарами в невстановлених місцях на території міста Канева


Повернутись

Цікаве на цю тему:

від 30.05.2018   № 208 - р

 

Про заборону торгівлі продовольчими

товарами в невстановлених місцях

на території міста Канева

Відповідно до ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належної організації ринкової торгівлі та виконання вимог санітарного законодавства, за результатами протокольного засідання конкурсної комісії з організації сезонної, святкової виїзної торгівлі, надання послуг у сфері розваг та проведення ярмарків на території міста Канева:

  1. Директору КП «Міський ринок» забезпечити торговими місцями охочих здійснювати торгівлю на території ринку, інформувати торгуючих про заборону торгівлі продовольчими товарами в невстановлених місцях та біля зупинок громадського транспорту. Здійснювати контроль щодо виникнення стихійної торгівлі на території, прилеглій до ринку, на тротуарах та узбіччі доріг.
  2. Начальнику управління економічного розвитку Жорновій О.О. та начальнику управління ЖКГ та екології Кучі В.В. направити спеціалістів для спільного проведення з інспектором Канівського відділення поліції перевірки, контролю, роз’яснення та заборони торгівлі в невстановлених місцях за межами території ринку.
  3. Начальнику Канівського відділення поліції Золотоніського відділу Головного управління Національної поліції в Черкаській області Лугіну Ю.В. ліквідувати стихійну торгівлю на площі Героїв Майдану, біля магазину «Маркет», на тротуарах та узбіччі доріг, особливо у вихідні та святкові дні.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на виконуючого обов’язки керуючого справами виконавчого комітету Канівської міської ради Святелика В.І.

 

Міський голова                                                                                                     І.О.Ренькас

  Друк статті