Про впровадження інтерактивної веб-платформи „Відкрите Місто” з використанням геоінформаційних технологій


Повернутись

Цікаве на цю тему:

від 06.04.2017 №  122-р

 Про впровадження інтерактивної веб-платформи „Відкрите Місто” 

з використанням геоінформаційних технологій

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Закону України „Про соціальний діалог в Україні”, Указу Президента України „Про першочергові завдання щодо впровадження новітніх інформаційних технологій”, Постанови Кабінету Міністрів України „Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики”, Меморандуму про взаєморозуміння між виконавчим комітетом Канівської міської ради, МБО „Фонд Східна Європа” та ГО „Разом” про співпрацю в рамках реалізації спільного проекту „Відкрите Місто”, Програми розвитку громадянського суспільства на період до 2020 року, рішення виконавчого комітету від 22.03.2017 №95 «Про реалізацію спільного проекту «Відкрите Місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади» в м. Канів та з метою посилення участі громадян у розвитку місцевої громади:

  1. Керівникам комунальних підприємств КП «Місто» (Шайдаров Д.О.), КП "ЖЕК" (Шацьких А. І.), КП "Управління ВКГ" (Цюкало В.М.), Канівське комунальне підприємство теплових мереж (Гузь О.І.) визначити відповідального працівника за роботу з інтерактивною веб-платформою з використанням геоінформаційних технологій „Відкрите Місто”( далі Система) наказом та надати його копію управлінню економічного розвитку до 14 квітня 2017 року.

  2. Членам робочої групи з питань реалізації спільного проекту „Відкрите Місто":

Балан Д.В. (управління з питань ЖКГ та екології), Хоміцька Н.В.( управління економічного розвитку), Біц І.І. (управління містобудування та архітектури), Холодова І.Є. (відділ комунального майна та земельних ресурсів) та відповідальним працівникам комунальних підприємств у встановленому порядку зареєструватись та ідентифікуватись в Системі до 20 квітня 2017 року.

  1. Начальнику відділу організаційно-кадрової та інформаційної роботи апарату виконавчого комітету Канівської міської ради Ткаченку С.В. забезпечити розміщення модуля Системи на офіційному веб-сайті Канівської міської ради та організувати висвітлення інформації щодо популяризації проекту в засобах масової інформації до 1 травня 2017 року.

  2. Функцію органу контролю та координації роботи в Системі тимчасово, до моменту заповнення вакансіями відділу екології та муніципального контролю управління з питань ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради, покласти на управління економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради (Жорнова О.О.).

  3. Управлінню економічного розвитку виконавчого комітету Канівської міської ради (Жорнова О.О.) розробити Матрицю розподілення проблем за категоріями між управліннями, відділами виконавчого комітету Канівської міської ради та комунальними підприємствами, відповідно до їх функціональних повноважень.

  4. Дане розпорядження набуває чинності з 07.04.2017 р.

  5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на виконуючого обов’язки керуючого справами виконавчого комітету Святелика В. І.

 

 Міський голова                                                                                                        І. О. Ренькас

  Друк статті