Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Повідомлення про оприлюднення регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу проєкту рішення сесії Канівської міської ради «Про місцеві податки і збори»

Проєкт рішення міської ради «Про місцеві податки і збори», а також аналіз його регуляторного впливу підготовлений разом з тестом малого підприємництва (М-Тест) у відповідності до Податкового Кодексу України, з метою запровадження місцевих податків і зборів на території Канівської міської територіальної громади та оприлюднений на сайті Канівської міської ради  www.kaniv-rada.gov.ua в рубриці «Регуляторна політика», категорія «Регуляторні акти».
Проєкт спрямований на упорядкування механізму справляння місцевих податків і зборів та встановлення оптимальних, найприйнятніших розмірів їх ставок з метою врегулювання нормативно-правового простору, який буде відповідати потребам сучасної системи оподаткування та сприяти підвищенню наповнюваності бюджету громади.
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються на адресу: 19000, м.Канів, вул.. О.Кошового,2 (тел. 3-29-29) виключно у письмовій формі протягом одного місяця з дня його опублікування.
  Друк статті