Робота у розпалі: жителі міста продовжують весняне прибирання


Повернутись

На території Канівської міської територіальної громади (МТГ) у рамках місячника чистоти активно продовжується весняна толока.

Минулого тижня, з 22 по 24 квітня ц.р., працівники управлінь, служб та відділів виконкому, КП «Місто», депутати минулого скликання Канівської міської ради Олена Люлька, Тетяна Щур, підприємці та небайдужі канівці вкотре прибирали рідне місто.

Близько 150 осіб працювало на декількох локаціях – це і ділянка за магазинами по вул. Енергетиків у мікрорайоні «Магніт», територія мікрорайону «Новоселиця», автомобільна стоянка по вулиці 206-ї дивізії біля супермаркету «Сільпо» (що будується) та відрізок дороги від площі Соборної до площі Т.Г. Шевченка.

Розпочавши роботи у четвер 22 квітня ц.р., підприємці та жителі навколишніх будинків власними силами прибрали і зібрали сміття на ділянці за магазинами по вул. Енергетиків у мікрорайоні «Магніт». Наступні два дні, 23-24 квітня ц.р., силами працівників відділу екології та муніципального контролю і КП «Місто» було розчищено територію від чагарників і смітників.

Колективи управління соціального захисту населення, служби у справах дітей, центру соціальних служб та територіального центру зосередилися на території автомобільної стоянки по вулиці 206-ї дивізії біля супермаркету «Сільпо». Вони впорядкували її по всьому периметру: очистили бордюри від намулу, розчистила чагарники, прибрали торішнє листя та сміття.

У суботу, 24 квітня ц.р., благоустрій продовжився на відрізку дороги від площі Соборної до площі Т.Г. Шевченка. Тут працівники структурних підрозділів виконавчого комітету Канівської міської ради білили бордюри.

Цього дня наводили лад і у мікрорайоні «Новоселиця». На цій локації активні мешканці самостійно вигрібали торішнє листя, сухостій та поросль вздовж дороги. 

Спільними зусиллями підготуємо наше місто до свята Великодня та пам’ятаймо, що про чистоту довкілля повинна дбати не тільки держава, а й кожна свідома людина.

  Друк статті