Проблема відсутності громадського туалету у центрі Канева знову порушувалася на сесії міськради


Повернутись

Так, присутні у четвер, 25 лютого ц.р., на сесії Канівської міської ради канівці обурювалися, що в центрі міста досі немає громадської вбиральні.

 - В Яблуневі будуємо туалет, в Межирічі – будуємо, а в Каневі скільки б не обговорювали «віз і досі там», - нарікали люди.

Однак, за словами радника міського голови Миколи Москальця, є велика ймовірність, що туалет у центрі Канева все ж побудують, і навіть у цьому році.

- У серпні минулого року Канів відвідав Президент України Володимир Зеленський і в ході візиту оглянув канівський довгобуд – міський будинок культури (Шевченківський культурний центр) та пообіцяв його добудувати, - нагадав М.Москалець. – Того ж року кошти з державного бюджету на канівський будинок культури були виділені області. Нині тривають активні перемовини та робочі зустрічі щодо цього проекту: переглядаються кошториси, визначається забудовник, планується додаткове фінансування тощо. Але хочу зауважити, що в проекті щодо будинку культури передбачено й будівництво громадського туалету (напроти «військкомату» та готелю «Замок Рода»). В кошторисі гроші на це закладені. Тому сподіваємося, що Канів невдовзі отримає і добудований будинок культури і нову громадську вбиральню у центрі міста. 

  Друк статті