Біля кожного магазину, кіоску чи кафе має бути урна для сміття


Повернутись

Відділ екології та муніципального контролю перевірятиме заклади на дотримання вимог чинного законодавства у сфері благоустрою.

Відповідне доручення дав Канівський міський голова Ігор Ренькас в ході проведення апаратної наради з керівниками структурних підрозділів виконавчого комітету та комунальних підприємств міста у п’ятницю, 22 березня ц.р.

- Біля кожного магазину, кіоску чи закладу громадського харчування обов’язково має бути урна для сміття. Усі вивіски, фасад, східці та пандуси, мають бути оновлені чи замінені, якщо вони цього потребують. Власну та прилеглу територію необхідно постійно утримувати в належному санітарному стані. Це обов’язок власників закладів, - наголосив міський голова.

Відповідно до ст. 152 КУпАП порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, «Правил благоустрою, санітарного утримання територій, забезпечення чистоти і порядку в м. Каневі» тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти (340 грн) до ста (1700 грн) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Нагадаємо, І. Ренькас закликав населення та всіх керівників підприємств, установ, громадських організацій долучитися до акції з благоустрою.

  Друк статті