-6.2°C clear skyКанів, Україна
Повернутись

Новини за 2018-06-01

Канівська об’єднана територіальна громада: чи встигнемо в «останній вагон»?

🕔1 червня 2018, 14:28 У четвер, 31 травня ц.р., в залі засідань будинку рад відбулася зустріч представників місцевого самоврядування на чолі з міським головою Ігорем Ренькасом та сільськими головами Литвинця, Пекарів, Яблунева, Бобриці, в ході якої знову говорили про впровадження реформи децентралізації та створення Канівської ОТГ.
Читати

Черкащанка Лідія Криштоп: Як сміття перетворюється на… прикраси

🕔1 червня 2018, 09:03 Цими вихідними в Каневі відгримів молодіжний фестиваль «Простір єдності». Виставка книг, handmade ярмарок, фотозони, розваги для дітей, і, звісно, драйвовий концерт за участі місцевих та столичних музичних гуртів – все це було в суботу, 26 травня ц.р., на набережній р.Дніпро. Утім, одними розвагами організатори фесту - ГО «Разом» не обмежилися, а говорили й про серйозне. Так, у рамках заходу до Канева завітала активна черкащанка Лідія Криштоп з лекцією на тему «Як сміття заповнює життя».
Читати

Канівські юні спортсмени представили місто на відкритому кубку Черкащини

🕔1 червня 2018, 08:50 26 травня ц.р. у  м.Черкаси  (с/к «Манеж») відбувся  відкритий кубок Черкаської області серед спортивних клубів з годзю-рю карате «BUDOKAN OPEN», в якому  взяли участь більш ніж 270 учасників з 14 спортивних клубів не тільки Черкаської області, а й з інших областей України: ГО «СОК» м.Канів; с/к «Легіон» м.Сміла; с/к «Восток» м.Сміла; с/к «Аякс» м.Сміла; с/к «Гігаспортлайн» м.Тальне; с/к «Гепард» м.Черкаси; с/к «Будокан» м.Черкаси; с/к «Славутич» м.Черкаси; Хортинг клуб «Стимул» м.Черкаси. с/к «Хоккайдо» м.Черкаси,: ДЮСШ «Темп» м.Вінниця; ДЮСШ м.Сватове (Луганська обл.); с/к «Сенто» м.Київ; с/к «Дзансін» м.Кобеляки (Полтавська обл.), які спробувати свої сили в таких видах як: формально - технічні комплекси ката годзю-рю, ката ренгокай, ката командні, ката кобудо, шобу куміте (двобої з дозованим контактом), ірікумі-дзю та ірікумі-го (повноконтактні двобої).
Читати

Запрошуємо на безкоштовний відпочинок до табору "Хорунжий"

🕔1 червня 2018, 08:44
Читати