Канівські юні спортсмени представили місто на відкритому кубку Черкащини


Повернутись

26 травня ц.р. у  м.Черкаси  (с/к «Манеж») відбувся  відкритий кубок Черкаської області серед спортивних клубів з годзю-рю карате «BUDOKAN OPEN», в якому  взяли участь більш ніж 270 учасників з 14 спортивних клубів не тільки Черкаської області, а й з інших областей України: ГО «СОК» м.Канів; с/к «Легіон» м.Сміла; с/к «Восток» м.Сміла; с/к «Аякс» м.Сміла; с/к «Гігаспортлайн» м.Тальне; с/к «Гепард» м.Черкаси; с/к «Будокан» м.Черкаси; с/к «Славутич» м.Черкаси; Хортинг клуб «Стимул» м.Черкаси. с/к «Хоккайдо» м.Черкаси,: ДЮСШ «Темп» м.Вінниця; ДЮСШ м.Сватове (Луганська обл.); с/к «Сенто» м.Київ; с/к «Дзансін» м.Кобеляки (Полтавська обл.), які спробувати свої сили в таких видах як: формально - технічні комплекси ката годзю-рю, ката ренгокай, ката командні, ката кобудо, шобу куміте (двобої з дозованим контактом), ірікумі-дзю та ірікумі-го (повноконтактні двобої).

Поєдинки проводились одночасно на 5-ти татамі обладнаних необхідною технікою, в тому числі моніторами, а  від початку до закінчення змагань була доступна онлайн трансляція для тих, хто не зміг бути присутнім на турнірі. 

Відзначимо те, що годзю-рю на сьогодні є одним із найбільш відомих і поширених стилів карате, який привертає увагу величезної кількості любителів бойових мистецтв у всьому світі, перш за все, своєю спрямованістю на реальний поєдинок і високою прикладною ефективністю.

Рівень підготовки всіх спортсменів був дуже високий, а кількість учасників в одній категорії досягала від 2 до 15 чоловік. Сильні, цілеспрямовані та гарно підготовані команди у важкій боротьбі розіграли між собою 190 комплектів нагород!

Під керівництвом тренера Антона Бараболіна, наше місто представляли 7 спортсменів, які змагалися в повно контактних двобоях і здобули такі результати:

  • категорія 8-9 років: Вшивков Сергій, Саєнко Максим, Сімонов Олександр посіли 1-ші місця;

  • категорія 10-11 років: Юрченко Денис 2 місце;

  • категорія 12-13 років: Синьоокий Артем 1 місце;

- категорія 14-15 років: Кремешний Олег 1 місце.

Павелко Лев гідно змагався, але  не зміг подолати суперника.

За результатами змагань наша команда здобула 3-тє командне місце й кубок в  категорії ірікумі - го:

1 місце - ск "Аякс" м. Сміла, Черкаська обл., тренер Козін А.І.
2 місце - ДЮСШ "Темп " м.Вінниця, тренер Камінский А.В.
3 місце - ГО «СОК» м.Канів, Черкаська обл., тренер Бараболін А.С.

Батьки й вихованці спортивної секції висловлюють вдячність тренерам  - Бараболіну А.С. і Маланчеву С.В. за  підготовку спортсменів, а також відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Канівської міської ради за  наданий транспорт для поїздки на змагання.

Секрет успіху полягає у поставленій цілі, тож бажаємо спортсменам ставити мету перед собою, досягати її, прагнути  розвиватися та бути кращими…Вперед, до нових перемог!

  Друк статті