Канівці долучилися до Всеукраїнської акції «День довкілля»


Повернутись

Зважаючи на погодні умови, запланована на 8 квітня ц.р., Всеукраїнська щорічна акція «День довкілля», була проведена в Каневі напередодні – у четвер, 6 квітня ц.р.

Зранку представники виконавчого комітету Канівської міської ради та всіх структурних підрозділів: управління економічного розвитку, відділу освіти, відділу культури, соціальної служби та інші  - загалом більше 120 осіб - зібралися у міському парку на набережній р. Дніпро. Із собою принесли увесь необхідний інвентар (граблі, лопати, мітли, сокири, сапи), щоб навести лад на території набережної.

Окрім прибирання учасники акції посадили в парку на набережній 200 сосонок, 100 сумахів (оцтове дерево) та 100 катальп.

До речі, це вже не перша акція висадки дерев у цьому році. Так, 31 березня ц.р. працівники КП «Місто», управління соцзахисту, служби у справах дітей, відділу ведення державної реєстрації виборців, центру надання адміністративних послуг тощо на набережній вже посадили близько 150 дерев, серед яких навіть червоний дуб.

Працівники та учні Канівського вищого професійного училища у свою чергу прибрали парк військової техніки, що по вулиці Енергетиків. Там вони також посадили близько 30 сосонок. Учнівський та педагогічний колективи гімназії ім.І.Франка наводили лад у парку біля пам’ятного знаку В.Чорноволу. Вихованці ЗОШ №3 облагороджували територію біля заводу «Магніт». А учні і вчителі шкіл №4 і №6 – прибирали вулицю Т.Шевченка. Працівники ж Канівської ЦРЛ і Центру первинної медико-санітарної допомоги вичистили схил, що спускається від лікарні до Успенської вулиці.

По завершенню прибирання та висадження дерев на всіх активних учасників чекала козацька каша та солодкий чай.

  Друк статті