-6.2°C clear skyКанів, Україна
Повернутись

Новини за 2018-12-05

10 грудня ц.р. в Каневі відбудеться захід щодо розвитку міста за участі експерта з Німеччини

🕔5 грудня 2018, 16:31
Читати

Звернення до фізичних та юридичних осіб, які мають заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску

🕔5 грудня 2018, 13:24
Читати

Біля новорічної ялинки у центрі Канева організують святковий ярмарок

🕔5 грудня 2018, 12:27 В ході чергового засідання виконавчого комітету Канівської міської ради у середу, 5 грудня ц.р., було ухвалено рішення «Про розміщення об’єктів сезонної торгівлі та організацію новорічного ярмарку на території м.Канів».
Читати

Де в Каневі можна буде придбати живу ялинку до Нового року?

🕔5 грудня 2018, 12:25 Державне підприємство «Канівське лісове господарство» отримало погодження членів виконавчого комітету Канівської міської ради на розміщення торгових майданчиків для реалізації новорічних ялинок на території Канева.
Читати

План місцевого економічного розвитку Канева схвалили експерти Світового банку

🕔5 грудня 2018, 09:26 22-23 листопада ц.р. у Києві відбулася конференція високого рівня «Муніципалітети за сталий розвиток», організаторами якої стали три проекти і програми, що фінансуються Європейським Союзом: «Угода мерів – Схід», «Угода мерів – Демонстраційні проекти» та «Мери за економічне зростання». Учасниками заходу стали майже чотири сотні представників органів центральної, регіональної та локальної влади, координаторів та структур підтримки Угоди мерів країн Східного Партнерства – Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України.
Читати