«Ти не один»: за сприяння «МХП-Громаді» у Канівському Центрі ПМСД реалізували проєкт психологічної підтримки


Повернутись

У вересні ц.р. стали відомі переможці всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив «Час діяти, Україно!» від БО «БФ «МХП-Громаді». Серед них і проєкт Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги – «Ти не один», який спрямований на психологічну підтримку внутрішньо переміщених осіб, захисників та усіх, хто цього потребує в умовах сьогодення.

Облаштовували майбутній простір якісно та з душею. Роботи проводили переважно силами колективу медичного закладу: фарбували стіни та навіть створили декоративне панно з моху, яким прикрасили стіни. Тож новостворений простір для психологічної підтримки дійсно вийшов надзвичайно стильним, лаконічним і просторим, а час до офіційного відкриття та зустрічі гостей пролетів непомітно.

Вже цього четверга, 1 грудня, відбулося офіційне відкриття  безпечного простору «Ти не один» з перерізанням стрічки, гостями,  фінальними звітами розробників проєкту – менеджерки з адміністративної діяльності Наталії Чупилки та практичної психологині Тетяни Синящокої.

Завітала на відкриття і заступник Канівського міського голови Тетяна Жівотова, яка подякувала благодійному фонду «МХП-Громаді» та команді  розробників проєкту Канівського ЦМПСД за реалізацію такого необхідного у громаді простору.

Також для присутніх на відкритті психологиня  Канівського центру первинної медико-санітарної допомоги Тетяна Синящока провела своєрідний тренінг, тож настрій та позитивні емоції цього дня були у всіх.

  Друк статті