Чергові послаблення карантину: дозволено приймання відвідувачів у приміщеннях закладів харчування
Повернутись
Цікаве на цю тему:
- До уваги засновників (власників) та керівників юридичних осіб приватного права
- 28 жовтня буде презентовано Стратегію розвитку підприємництва!
- У Києві відбудеться Перший весняний фестиваль 2017
- Вето Канівського міського голови депутатам подолати не вдалося
- У Каневі відбулась зустріч із підприємцями міста за участі представників всіх профільних служб і управлінь
- Про нарахування ЄСВ, обчислення відпускних, нарахування страхового стажу та інші питання, порушені канівськими підприємцями
- Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта: рішення Канівської міської ради «Про затвердження Положення про порядок проведення земельних аукціонів в м. Каневі /нова редакція/»
- Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта: Рішення Канівської міської ради «Про затвердження Методики розрахунку орендної плати при здачі в оренду комунальної власності (цілісного майнового комплексу, нежилих приміщень, індивідуального визн
- Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта: Рішення Канівської міської ради «Про встановлення ставок орендної плати за користування земельними ділянками, що належать до комунальної власності територіальної громади м. Канева»
У четвер, 4 червня ц.р. відбулося засідання комісії ТЕБ та НС виконавчого комітету Канівської міської ради, в ході якої було ухвалено рішення про чергові послаблення карантину.
Так, зокрема, вже відсьогодні – 5 червня ц.р., на території Канівської ОТГ дозволено відновити діяльність закладів харчування, зокрема приймання відвідувачів у приміщеннях.
Нагадаємо, до сьогодні заклади громадського харчування мали змогу обслуговувати відвідувачів лише на літніх майданчиках.
Разом з тим дотримання протиепідемічних заходів не скасовується. Заклади мають забезпечити:
- дотримання відстані - не менше ніж 1,5 метра між місцями для сидіння за сусідніми столами;
- розміщення не більше ніж чотирьох клієнтів за одним столом (без урахування дітей віком до 14 років);
- персонал засобами індивідуального захисту (зокрема захист обличчя, очей, рук);
- використання відвідувачами, крім часу приймання їжі, респіраторів або захисних масок, у тому числі виготовлених самостійно.
Варто зауважити, що суб’єкт господарювання, який провадить таку діяльність, має бути оператором ринку харчових продуктів відповідно до Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.