Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта


Повернутись

Цікаве на цю тему:

 

Проект рішення виконавчого комітету Канівської міської «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що  надаються  КП «Місто»»

Відповідно до статті 9 вимог Закону України від 11.09.2003 № 1160-IV «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється:

Проект рішення виконавчого комітету Канівської міської ради  «Про затвердження тарифів на ритуальні послуги, що  надаються  КП «Місто»».

Розробник: управління з питань  ЖКГ та екології виконавчого комітету Канівської міської ради.

Проект спрямований на врегулювання тарифів на ритуальні послуги, з врахуванням розрахунку собівартості надання послуг для фізичних та юридичних осіб .

Мета проекту рішення: приведення нормативного акту у відповідність до законодавства України та врегулювання тарифів на ритуальні послуги, які покривають фактичні витрати на їх надання.

Підставою для розробки проекту є: Закон України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Проект регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу розміщено на офіційному веб-сайті Канівської міської ради www.kaniv-rada.gov.ua

Строк отримання пропозицій та зауважень до проекту регуляторного акта становить 1 місяць з дня оприлюднення проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу.

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій та електронній формі до управління  з питань  ЖКГ та екології , КП «Місто» виконавчого комітету Канівської міської ради за адресою:

19003, Черкаська область, м. Канів, вул. Кошового, 2, тел. /04736/ 3-22-34, 3-29-76, на електронну адресу [email protected],  [email protected] 

 

  Друк статті