Контроль за укладенням договорів з підприємцями на послуги вивезення сміття буде посилено


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Питання укладання договорів на вивезення відходів з КП «ЖЕК» порушилося в ході останнього засідання виконавчого комітету у середу, 17 квітня ц.р.

Так, члени виконкому ухвалили рішення «Про розміщення об’єктів сезонної торгівлі на території м.Канева», яким надали погодження на розміщення об’єктів сезонної торгівлі двом підприємцям.

Відтак з 1 травня по 31 серпня ц.р. в прибережній зоні Канева (в районі будинку 47 по вул.Героїв Дніпра) знову розташуються об’єкти сезонної торгівлі ФОП Олександра Соскова.

Надаючи дозвіл на розміщення об’єктів торгівлі члени виконкому також доручили підприємцю: встановити режим роботи закладу з 8-00 до 23-00 години; забезпечити належне утримання території в межах 50 метрів у кожний бік від місця розміщення об’єктів сезонної торгівлі; встановити інформаційні стенди з попередженням надзвичайних ситуацій на воді та забороною купатися; забезпечити належний естетичний вигляд об’єктів торгівлі, які повинні відповідати вимогам чинного законодавства України щодо дотримання санітарного стану, охорони праці, техніки безпеки, використання реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів; укласти договір на вивіз твердих побутових відходів з КП «ЖЕК» та договір пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою на території міста Канева – КП «Місто» тощо.

Також отримав погодження на розміщення та облаштування кіоску з продажу м’якого морозива та молочних коктейлів ФОП Олександр Стрижак. Об’єкт сезонної торгівлі розташовуватиметься по вул.О.Кошового (навпроти магазину «Українські ковбаси») і працюватиме з 20 квітня по 1 жовтня ц.р.

Підприємець також зобов’язаний дотримуватися встановленого режиму роботи закладу – з 8-00 до 23-00 год.; забезпечити належне утримання прилеглої до об’єкта сезонної торгівлі території; забезпечити належний естетичний вигляд об’єкта торгівлі та укласти договір на вивіз твердих побутових відходів з КП «ЖЕК» та договір пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою на території міста Канева – КП «Місто» тощо.

В ході обговорення порушилося питання укладання договорів на вивезення відходів з КП «ЖЕК». Так, за словами міського голови Ігоря Ренькаса ще й досі мають місце факти, коли підприємці не укладають договори, а просто безкоштовно користуються контейнерами, що розташовані біля багатоквартирних будинків. Фактично за ці послуги комунальному підприємству замість підприємців сплачують мешканці цих будинків. Міський голова наголосив, що потрібно посилити контроль з цього питання, щоб усі підприємці та власники закладів мали укладені договори на послуги вивезення відходів.

  Друк статті