Канівські волейболістки – учасники Чемпіонату України «Дитяча Ліга»


Повернутись

Команда ДВК «Вікторія», вихованці Канівського міського центру туризму –  учасники Чемпіонату України з волейболу «Дитяча Ліга» серед дівчат 2005 – 2006 років народження.

Протягом 18-22 лютого ц.р. в Полтаві відбувся фінальний тур Чемпіонату України з волейболу «Дитяча ліга» серед дівчат 2005 – 2006 років народження, де 8 кращих команд, в тому числі й команда юних волейболісток Канева змагались за вихід у фінальну частину.

За підсумками трьох турів в доволі напружених змаганнях канівчанки вибороли 6 місце та вийшли до фіналу. Це вагоме досягнення юних канівчанок. 

Нашими суперниками в «Дитячій Лізі» були вихованці спортивних ліцеїв, спортивних класів та дитячо-юнацьких спортивних шкіл, тому всі ігри були доволі складними. Та незважаючи на це, всі команди-учасниці демонстрували високий рівень гри. Найрезультативнішими у складі ДВК «Вікторія» під час турнірів були Юлія Лихошерста, Владислава Губенко, Ілона Пєчнікова та Дар’я Чередніченко.

Тренуються юні волейболістки у тренера Наталії Кузнєцової вже протягом 5-6 років. Поїздки на всі тури Чемпіонату України відбуваються за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Канівської міської ради (Лебедєва Л.І.), відділу освіти виконавчого комітету Канівської міської ради (Голда Н.А.), Канівського міського центру туризму (Дорошенко Т.В.). Також, ми дякуємо за підтримку нашим основним вболівальникам і спонсорам – батьків юних волейболісток.

- В минулому році завдяки наполегливим систематичним тренуванням команда дівчат 2005-2006 років народження вибороли титул чемпіонів Черкаської області. Наразі готуємося до участі в Чемпіонатах області та волейбольних турнірах. Сподіваємося, що прикладемо максимум зусиль, щоб вдало виступити у фіналі, - інформує Наталія Кузнєцова

  Друк статті