У Канівській громаді відбувся благодійний концерт заслуженої артистки України Олени Білоконь та братів Андрія і Василя Томіленків


Повернутись

За сприянням БО БФ «Допоможіть Україні» відбувся благодійний тур заслуженої артистки України володарки ордену «Гордість нації» Олени Білоконь та Кавалерів нагороди «За особливі заслуги перед Черкащиною», Заслужених артистів України Андрія і Василя Томіленків. Концерт відбувся вечором 15 липня на набережній річки Дніпро та 16 липня ц.р., у селі Межиріч Канівської міської територіальної громади. Він пройшов у рамках великого туру артистів на підтримку воїнів та їхніх родин. Метою даного туру є допомога військовим,  які  зараз виконують свої бойові завдання в Бахмуті. А також підтримка морального духу українців, які кожного дня допомагають військовим та переселенцям хто чим може.

Концерт став першим у селі Межиріч від початку повномасштабного вторгнення, а тому – дуже важливим не лише для допомоги ЗСУ, а і для всіх жителів громади.

Програма виступу умовно складалася з трьох частин: пісні про Україну, її захисників-героїв, про такі головні людські цінності як любов і вірність, про родину і віру в щасливе майбуття, бо саме за це стоять нині на передовій кращі сини України. Артисти співали наживо. Багато спілкувалися з публікою, говорили щирі слова про те важливе і головне, що допоможе нам перемогти – про силу волі і духу українського народу, про об'єднання людей і взаємопідтримку, і в цьому особливу силу має саме українська пісня. Під час виступу артистів, міським відділом культури для діток було організовано різноманітні майстер класи.

 

Додамо, на зібрані кошти буде закуплено оптичне обладнання та техніка для збору даних, котрі будуть передані на пряму військовим, а також  фото звіти у соціальних мережах благодійного фонду і на офіційних сторінках нашої громади.

 

  Друк статті