Канів знову з теплом: у місті працюватимуть всі котельні


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Завдяки старанням працівників Канівського комунального підприємства теплових мереж, місцевої влади та за підтримки заступника голови ОДА Сергія Овчаренка у четвер, 16 березня ц.р., котельні, які напередодні було відключено через борги, запрацюють.

Як повідомляє Канівський міський голова Ігор Ренькас, станом на 17-00 запускають котельню в районі Канівського коледжу культури і мистецтв. Слідом запрацює й котельня, що розташована біля заводу «Магніт».

Нагадаємо, через заборгованість (близько 700 тис.грн. заборгували установи, які фінансуються з державного бюджету, і більше 1 млн. 250 тис.грн. - мешканці житлових будинках в районі заводу «Магніт») Канів не отримав номінації – дозволу на використання газу від НАК «Нафтогаз». Як результат - у вівторок, 14 березня ц.р., свою роботу зупинили дві котельні. Без тепла опинилися жителі 16-х багатоповерхівок, а також студенти Канівського коледжу культури і мистецтв та вихованці дитсадка «Зайчик».

Очільники міста й керівники установ-боржників спільно з КП «Теплові мережі» доклали максимум зусиль, аби в найшвидші терміни вирішити проблему. І надвечір 16 березня ц.р. у місті запрацюють всі котельні.

  Друк статті