Канівський ЦПМСД отримав портативний УЗД апарат від німецького міста-побратима Фірзена


Повернутись

Новенький портативний УЗД апарат для обстеження пацієнтів сьогодні отримав Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги у межах допомоги від німецького міста-побратима Фірзена. До слова, це вже другий такий пристрій, який заклад отримує від благодійників.

З функціоналом новинки ознайомилися міський голова Ігор Ренькас, директор Канівського ЦПМСД Наталія Горьова, представник благодійної організації БФ «Німеччина-Канів» Валентина Гребенюк та радник міського голови Микола Москалець.

- Плануємо впроваджувати ультразвукову діагностику під час виїздів до найвіддаленіших сіл громади, - поділилася планами директор Канівського ЦПМСД Наталія Горьова.

Своєю чергою міський голова подякував за підтримку міцних побратимських зв’язків та чергову медичну допомогу.

- Пишаємося міцними побратимськими зв’язками та зміцнюватимемо співпрацю з нашими німецькими партнерами. Дякуємо за чергову допомогу керівникам спілки «Друзі Канева» Юргену Каліні, Кларі Лейтерер та її координатору Валерію Еске, - наголосив Ігор Ренькас.

Нагадаємо, у серпні ц.р. Канів отримав дві автівки від німецького міста-побратима Фірзена. Цільове призначення отриманих транспортних засобів чітко визначила німецька сторона. Відтак, вони спрямовані на потреби соціальних та комунальних установ громади. 

  Друк статті