Понад 500 пацієнтів вдалося обстежити завдяки пересувному флюорографу, який працював у селах громад Канівщини


Повернутись

Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги продовжує наближати медичні послуги до пацієнтів найвіддаленіших куточків Канівщини. Так, з 11 по 15 вересня ц.р., у селах Канівської, Степанецької,  Бобрицької та Ліплявської територіальних громад працював пересувний флюорограф.

«Протягом цих днів було обстежено 543 особи, з яких 8 мали зміни на флюорограмі. Тому, нині, ці пацієнти проходять до обстеження», - повідомляють у лікувальній установі.

Медики додають, що перевага в обстеженні надавалася людям похилого віку, особам з обмеженими можливостями та особам з інвалідністю, адже в них менше можливостей дістатися міста, для проведення флюорографічного обстеження. Також було організовано підвіз людей до місця проведення дослідження щоб всі бажаючі мали змогу отримати медичну послугу.

Нагадаємо,  з квітня ц.р. Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги за підтримки та фінансування Канадського Червоного Хреста у співпраці з обласною організацією Товариства Червоного Хреста України запустив роботу мобільної бригади, яка надає медичну допомогу жителям найвіддаленіших населених пунктів громад Канівщини.

  Друк статті