На теренах Канівської ОТГ буде створено нове комунальне підприємство «Яблунівське»


Повернутись

Цікаве на цю тему:

Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання сесії міської ради у четвер, 30 травня ц.р. «За» підтримку проекту рішення проголосувало 22 депутати.

У статуті новоствореного КП зазначається, що підприємство створене для утримання в належному стані об’єктів благоустрою, мереж зовнішнього освітлення та кладовищ, освітлення, централізованого водопостачання споживачам с.Яблунів, експлуатації водопровідних мереж та споруд та іншої господарської діяльності тощо.

В ході обговорення депутати цікавилися, чому ці види діяльності не може проводити якесь канівське вже створене КП, на що директор КП «Управління ВКГ» Володимир Цюкало повідомив, що останні 5 років велися роботи з отримання дозвільних документів (вартість яких в цілому складає близько 1,5 млн.грн.). Зміна цих документів за собою нестиме додаткові фінансові витрати.

Окрім того, посадовці зауважили, що створення комунального підприємства в с.Яблунів сприятиме отриманню додаткової дотації з держави в розмірі 400 тис.грн. Ці кошти й витрачатимуться на утримання новоствореного підприємства.

  Друк статті