Юні канівці долучилися до національної кампанії подяки захисникам «Завдяки тобі»


Повернутись

Наші герої та героїні сучасності – військовослужбовці Збройних Сил України щоденно ризикують життям, аби відстояти свободу та незалежність українців. Подякувати військовим та усім, хто боронить Україну, вирішили і найменші жителі Канівської міської територіальної громади. 

Діти відзняли серію відеороликів, в яких, приклавши руку до серця дякували нашим мужнім захисникам за можливість прокидатися у мирному місті, спілкуватися з друзями, займатися улюбленими справами тощо. 

Водночас, закликаємо усіх доєднатися до національної кампанії подяки та висловити вдячність усім, хто став на захист країни та нашого мирного життя. Зробити це можна вже сьогодні. Зустрівши когось із них на вулиці, у кафе, на роботі чи у транспорті, прикладіть руку до серця на знак вдячності символічним піднесенням руки до серця. Це можливість без слів сказати: «Моє життя у мирному місті, селі, свобода і незалежність України – все це можливе завдяки тобі!»

Довідково.«Завдяки тобі» — рух вдячності військовим, ветеранам і ветеранам, який стартував в Україні ще в 2018 році та продовжується нині. Цей флешмоб запустили активісти і ветерани громадських організацій.

  Друк статті