У Каневі пройшов десятиденний військово-розважальний вишкіл «Дитинство має право на життя» (ФОТО)


Повернутись

Надавати першу домедичну допомогу, влучно стріляти, облаштовувати табірне містечко, долати смугу перешкод та багато іншого навчалися учасники розважально-патріотичного вишколу «Дитинство має право на життя». Захід для дітей та молоді, організований Канівським міським центром туризму, проходив з 13 по 24 червня у Каневі.

За допомогою досвідчених інструкторів хлопці й дівчата отримали навички з туристсько-спортивної підготовки,  спортивного орієнтування, топографії тощо. Азартно та завзято всі учасники вишколу закріплювали свої знання під час спеціальних міні-квестів. Цікавими та різноманітними були майстер-класи зі створення оберегів "Ангел" для воїнів (Юлія Ждан), гирьового спорту (Науменка Євгеній), поінгу (Євгеній Анісімов). Кожний день був насичений танцями, малюванням, рухливими іграми, плетінням браслетів, квестами, співами та іншими цікавими тематичними розвагами, повідомляють у Канівському міському центрі туризму. Десять днів вишколу пролетіли як одна мить. Діти відволіклись, відпочили, отримали не лише позитивні емоції, а й корисні навички та нові знайомства.

˗ Найбільше мені сподобалася військова підготовка. Я мала можливість постріляти з «воздушки». Це дуже цікаві відчуття. Також сподобався майстер-клас з плетіння браслетів для захисників та танцювальний флешмоб, ˗ ділиться своїми враженнями одна з учасниць вишколу Лілія Шишка.

По закінченню заходу діти отримали посвідчення про проходження вишколу від заступника з навчально-виховної роботи Канівського міського центру туризму Людмили Перебийніс та невеличкі подарунки від Unicef, які вручила головний спеціаліст відділу освіти Наталія Внукова.

ФОТО ˗ Канівський міський центр туризму

  Друк статті