27-28 листопад ц.р. на території парку «Трахтемирів» заплановано проведення історичного табору «Середня Наддніпрянщина»


Повернутись

Як повідомляє Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, з 27 по 28 листопада ц.р. на території Регіонального ландшафтного парку «Трахтемирів» заплановано провести історичний табір «Середня Наддніпрянщина».

Метою проведення заходу є:

  • набуття молоддю, знань, навичок та інших компетентностей з історії України, та зокрема історії Наддніпрянщини поза системою освіти;

  • розширення і практичне освоєння знань здобутих в школі або в університеті з історії України;

  • популяризація молодіжної неформальної освіти;

  • інтелектуальний, духовний і фізичний розвиток учасників проекту;

  • пробудження національної свідомості та гордості що ти українець через систему неформальної освіти, зокрема з історії України.

До участі в заході запрошуються учні 7-11 класів, слухачі коледжів, студенти, вчителі історії, захисту України, фізичного виховання, представники структурних підрозділів із питань молоді, спорту та освіти, представники гуртків і клубів, що працюють у сфері національно-патріотичного виховання, інша зацікавлена молодь.

За детальною інформацією звертатися за телефонами 0688201724, 0664158595 (Онищук Віталій Петрович).

До слова, історичний табір «Середня Наддніпрянщина» – однин із 12 проектів-переможців, який було відібрано за результатами Конкурсу проектних пропозицій, розроблених громадськими організаціями та ініціативними групами стосовно дітей, молоді, жінок та сім’ї на 2021 рік. Історичний табір проводиться Управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА спільно з Громадською організацією «Захист прав молоді та релігійних громад».

  Друк статті