Створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, викликаної загрозою поширення COVID-19


Повернутись

Цікаве на цю тему:

У ході останнього засідання виконавчого комітету Канівської міської ради, що відбулося 24 березня ц.р., було ухвалено рішення "Про розширення заходів щодо запобігання загрози поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Канівської ОТГ".

Керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Канівської ОТГ, призначено Канівського міського голову Ігоря Ренькаса.

Також відповідним документом було створено штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Його очолив керуючий справами виконавчого комітету Володимир Святелик. До складу штабу увійшли: представники відділу надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, Канівського районного управління головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області, управління ДСНС України в Черкаській області, центру первинної медико-санітарної допомоги та центральної районної лікарні, Канівського  відділення поліції, управління ЖКГ та екології, комунальних підприємств міста та інші.

До слова, станом на 26 березня ц.р. в Україні зафіксовано 156 випадків коронавірусу, з них 2 - в Черкаській області. Кабінет міністрів продовжив карантин до 24 квітня та запровадив режим надзвичайної ситуації на всій території країни.

  Друк статті